Tarinat

Nukkekotielämää

Tässä nukkekodissa asuvat Lotta, Naimi ja Veikka. He ovat keittiössä välipalalla. Nukkekodin alakerrassa on keittiö. Toisesta kerroksesta löytyy wc ja kylpyhuone. Veikan oma huone on myös toisessa kerroksessa. Veikka pitää sinisestä väristä. Lotan huone on ylimmässä kerroksessa ja hän pitää lilasta väristä. Naimi pitää oranssista väristä. Nukkekodin etupihalla on valaistu kuusi ja lumiukko.

Talvimuotia

Elsa ja Anna aikovat viettää talvista ulkoilupäivää. He ovat kutsuneet mukaan muitakin prinsessoja. Tunnistatko keitä he ovat?

Olof ja Kristof ovat kadonneet.

Adventtien aikaan kirkoissa lauletaan hoosiannaa, kuoro ja seurakuntalaiset yhdessä. Näin valmistaudutaan joulun odotukseen ja jouluun.

Syysmuotia

Puistossa on myös konsertti. Bändi soittaa musiikkia, tyylistä ei ole varmuutta, kun katsoo vaatetusta ja hiuksia. Yksi näyttää gootilta, yksi rokkarilta ja…. Hienosti kuitenkin soittavat ja laulavat.

Tässä ovat Hannu ja Kerttu. He ovat menossa Oktoberfest -juhliin. He ovat pukeutuneet dirndii-vaatteisiin. Oktoberfest sai alkunsa Munchenissä vuonna 1810, joilloin vietettiin Baijerin kuningaskunnan prinssi Ludwigen ja hänen vaimonsa Therese von Sachsen-Hildburhausen häitä. Hevosajot kuuluivat ensimmäisiin juhliin. Nykyään juhliin kuuluvat olutteltat, paraati, huvipuisto ja markkinat. Juhlat kestävät kaksi viikkoa syys-lokakuun vaihteessa.

Kesävaatteita nukeille

Tässä on Tiana ja hänen miehensä Jerry. Heillä on poika nimeltään Willie. Koko perhe on lähtenyt puistoon ulkoilemaan. Jerry on jalkapalloilija ja opettaa Willie pelaamaan.

Tässä on Rene ja hänen koiransa Remu. Myös he ovat lähteneet puistoon ulkoilemaan. He tapaavat puistossa Jerryn perheen. Rene ja Jerry ovat olleet koulussa samaan aikaan ja ovat vieläkin kavereita. Rene on töissä eläintarhassa. Arvatkaa mihin Willie haluaa seuraavaksi retkelle.

Tässä on Veikka. Hän harrastaa mäkiautoilua. Kasvojen ilme on kylläkin vähän pelokas. Kaikki näyttää kuitenkin olevan kunnossa, kun hän näyttää peukaloa. Hyvinhän se mäkiajo sujui. Hän voitti ensimmäisen palkinnon, kun muita kilpailijoita ei ollut. Veikan kisaamista on tullut katsomaan muutama ystäväkin.

Kyllä prinsessakin voi pukeutua farkkuun.

Hanami on japanilainen juhla keväällä kun kirsikkapuut kukkivat. Yoshiko on saanut vieraan ja he ovat juhlimassa Hanamia. Yoshikolla on päällään yakata, arkisempi versio kimonosta.

Heidi on lähtenyt kävelylle Rex-koiransa kanssa. Heidillä on hellemekko ja lierihattu, jossa on mustaa pitsiä.

Elsa ja Emilia ovat kauniina kesäpäivänä ulkoilemassa. Elsalla on päällään hellemekko. Emilialla on shortsit, toppi ja aurinkolippa.

Helteellä on hyvä käydä uimassa.

Marja on lähtenyt mopoilemaan. Hänellä on päällään shortsit, toppi ja aurinkolippa. Ajaessaan hän vaihtaa pään kypärän.

%d bloggaajaa tykkää tästä: